Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

GREECE "SOLD OUT"


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες...;Όταν είχε γίνει αυτή η δήλωση από τον Ανδρέα Παπανδρέου,ύστερα από μία λογομαχία του στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή,όντως η Ελλάδα τότε ανήκε εις τους Έλληνες. Δυστυχώς όμως τώρα,τριάντα χρόνια μετά η Ελλάδα ξεπουλήθηκε και ξεπουλιέται μαζί με τους Έλληνες. Η γη της πουλιέται στα μεγάλα κεφάλαια του εξωτερικού και οι 'Έλληνες με τα χρέη που τους δημιούργησαν,υποδουλώνονται στις ξένες τράπεζες.Το χρονογράφημα των τελευταίων τριάντα χρόνων αρχίζει και τελειώνει με δολιοφθορά απέναντι στους Έλληνες. Το 1981 οι τσέπες του ελληνικού λαού γεμίζουν με χρήμα ανέλπιστο, χρήμα που υπήρχε για επενδύσεις και χρησιμοποιήθηκε για την dolce vita μεγαλοσυνδικαλιστών. Οι επιστήμονες της χώρας μας αρχίζουν να οραματίζονται μια θέση ξεγνοιασιάς στο ελληνικό δημόσιο. Το 1990 η Ελλάδα και η Μακεδονία μας ξεπουλιέται σε ανυπόστατα κράτη της βαλκανικής. Η Ελλάδα αρχίζει να πωλείται και να ιδιωτικοποιείται στους ξένους κεφαλαιοκράτορες. Το 1996 η Ελλάδα δημιουργεί με αφορμή τα Ίμια, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο μας. Το 1999 τα χρήμματα των Ελλήνων από τα σεντούκια και τους καταθετικούς λογαριασμούς τους,"χαρίζονται ύστερα από το μεγαλοφυές σχέδιο Χρηματιστήριο. Το 2004 η Ελλάδα ανεβάζει το θεατρικό έργο Ολυμπιακοί αγώνες 2004,μια παράσταση διαφήμιση για τον τόπο έμπνευσης των αγώνων, ανεβαίνει σε θέατρο κατασκευασμένο από ξένους επενδυτές και χαρισμένο σ' αυτούς αργότερα. Το 2008 σειρά παίρνει η εκκλησία και το εν τούτο νίκα αρχίζει μπίζνες και διαχωρίζει την θέση της εκκλησίας απέναντι στον Έλληνα και το χρήμα 200 χρόνια μετά της απελευθέρωση του γένους. Τελικά η Ελλάδα ανήκει εις την δύση,όπως είχε πει τότε στην προαναφερόμενη λογομαχία, ανυποψίαστος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όχι στους Έλληνες.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και καλό μήνα αγαπητέ φίλε..Ένα πράγμα πιστεύω..Ότι εμείς οι ίδιοι βγάλαμε τα μάτια μας.Εμείς πουλήσαμε και συνεχίζουμε να ξεπουλάμε αυτόν το ευλογημένο τόπο.Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας πουλησανε οι δικοι μας πιστευω.Σε οποιον λαο συνεβαιναν αυτα που συνεβησσαν σε μας τις τελευταιες δεκαετειες,ιδιο θα ηταν το αποτελεσμα.
    Ολοι οι λαοι του κοσμου μπορουν να πεσουν σε παγιδες οπως του χρηματηστηριου,θα προσπαθουσαν να μπουν σε σιγουρες δουλειες(βλεπε δημοσιο),θα εδιναν φακελακι προκειμενου να μην ταλαιπωρηθουν κ.α.
    Οι αρχηγοι για αυτο υπαρχουν αλλωστε.Για να οργανωνουν,να συγχρονιζουν και να προστατευουν τον λαο τους.
    Σε ποια περιπτωση αισθανθηκαν οι ελληνες οτι εχουν πλατη το κρατος?Αν δεν νιωθεις ασφαλης παντα προσπαθεις να προστατευθεις με οποιο μεσο μπορεις.
    Δυστυχως οι ηγετες μας αποδειχθηκαν πολυ "λιγοι" για εναν λαο με τερατειες δυνατοτητες και ικανοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή